AnsamblulDoinita

AnsamblulDoinita

marți, 14 februarie 2017

Esti in cautare de idei pt team building? Iti propunem o idee de activitate inedita! Dansuri populare!

Esti in cautare de idei pt team building? Iti propunem o idee de activitate inedita! Dansuri populare!


Trebuie sa pregatesti urmatorul team building si vrei sa fie unul reusit. Iti propunem o idee de activitate interactiva, in care echipa sa fie implicata, sa faca miscare, sa se distreze si cu siguranta spiritul de echipa va fi pus in valoare la maxim!

Team building cu dans popular

Ansamblul Doinita pune la dispozitie unul sau mai multi coregrafi si, la cerere, inchiriere a unor costume populare.
Membrii veniti in team building vor fi separati in 3-4-5 echipe, fiecare coordonata de un instructor de dans, si vor invata, timp de una sau mai multe zile, cativa pasi de dans popular dintr-o anumita zona a Romaniei.
La sfarsit se va desfasura un concurs, fiecare echipa va prezenta ce a invatat si se va alege echipa castigatoare, care va primi si premii din partea noastra. Dupa desfasurarea concursului, vom dansa cu totii o Perinita - sarba cu pupaturi.

Avantajele ideii noastre sunt ca oamenii se vor distra, isi vor imbunatati spiritul de echipa si competitivitatea si se vor apropia intre ei. Dansul popular este o combinatie perfecta intre sport, arta si cultura, iar participantii la un team-building traditional au intotdeauna de povestit o experienta deosebita cand se intorc acasa.

Ti-am trezit interesul? Suna-ne ca sa adaptam experienta pentru echipa ta!
Simona Leasa
Tel: +40726926677
E-mail: ans.doinita@yahoo.com



sâmbătă, 11 februarie 2017

Ansamblul folcloric Doinita o sustine pe Andreea Diana la "Bravo, ai stil!", Kanal D

Ce au in comun Calusarii cu Carnavalul si cu Stilul? Cu multa imaginatie, Andreea le-a imbinat perfect.
La Gala cu tema Carnaval, Andreea s-a gandit sa faca un Carnaval Romanesc cu Calusari.
Cu o intrare spectaculoasa pe bete si cateva corectii aplicate din spatele mastii tinerilor dansatori, Andreea a reusit sa impresioneze juriul si sa obtina 5 pe linie, avand cel mai bun moment al galei! Iulia Albu: "E cel mai bun moment al serii!"









Momentul complet il vedeti aici:
http://wp.me/p7OK4e-2Fy


Mica Unire in marile mall-uri din Bucuresti - Dansuri populare evenimente

De 24 ianuarie romanii sarbatoresc Mica Unire.
Noi am sarbatorit-o intr-un mod spectaculos, in doua mari mall-uri din Bucuresti.
Mall Baneasa a creat evenimentul "Expozitia Imaginatiei", unde echipe de copii au facut costume populare din Lego. La eveniment, Ansamblul folcloric Doinita a dansat dansuri din Oltenia si Ardeal, Horatiu Silviu Ilea de la Muzeul Taranului Roman a expus costume populare autentice si trupa Cobzality a sustinut un concert de muzica cu influente traditionale.

MegaMall Bucuresti a surprins publicul cu un FlashMob: muzica a inceput sa cante, pe 3 culoare ale mall-ului cate un dansator s-a aruncat haina si a inceput sa danseze. Apoi i s-au alaturat si altii. In final, 16 perechi de dansatori ai Ansamblului Folcloric Doinita au incins Hora Unirii impreuna cu cei veniti la cumparaturi in MegaMall.