AnsamblulDoinita

AnsamblulDoinita

marți, 14 februarie 2017

Esti in cautare de idei pt team building? Iti propunem o idee de activitate inedita! Dansuri populare!

Esti in cautare de idei pt team building? Iti propunem o idee de activitate inedita! Dansuri populare!


Trebuie sa pregatesti urmatorul team building si vrei sa fie unul reusit. Iti propunem o idee de activitate interactiva, in care echipa sa fie implicata, sa faca miscare, sa se distreze si cu siguranta spiritul de echipa va fi pus in valoare la maxim!

Team building cu dans popular

Ansamblul Doinita pune la dispozitie unul sau mai multi coregrafi si, la cerere, inchiriere a unor costume populare.
Membrii veniti in team building vor fi separati in 3-4-5 echipe, fiecare coordonata de un instructor de dans, si vor invata, timp de una sau mai multe zile, cativa pasi de dans popular dintr-o anumita zona a Romaniei.
La sfarsit se va desfasura un concurs, fiecare echipa va prezenta ce a invatat si se va alege echipa castigatoare, care va primi si premii din partea noastra. Dupa desfasurarea concursului, vom dansa cu totii o Perinita - sarba cu pupaturi.

Avantajele ideii noastre sunt ca oamenii se vor distra, isi vor imbunatati spiritul de echipa si competitivitatea si se vor apropia intre ei. Dansul popular este o combinatie perfecta intre sport, arta si cultura, iar participantii la un team-building traditional au intotdeauna de povestit o experienta deosebita cand se intorc acasa.

Ti-am trezit interesul? Suna-ne ca sa adaptam experienta pentru echipa ta!
Simona Leasa
Tel: +40726926677
E-mail: ans.doinita@yahoo.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu