AnsamblulDoinita

AnsamblulDoinita

duminică, 18 noiembrie 2012

Spectacol aniversar: 75 de ani de activitate a Casei de Cultura a Studentilor din Bucuresti!

Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti a implinit 75 de ani de activitate! 75 de ani in care s-au nascut tinere talente, studentii au evoluat in arta si activitate artistica, 75 de ani de traditie si cultura!

Cu aceasta ocazie s-au organizat o serie de spectacole aniversare: saptamana festiva a fost deschisa de catre Teatrul Studentesc Podul [ http://tspodul.blogspot.ro] si continuata cu prestatia unor formatii reprezentative in Casa de Cultura: Trupa Solaris Rock [ http://solarisrock.ro/ ], formatia de muzica medievala Truverii [ http://truverii.blogspot.ro/], corul Sound [ http://www.choralsound.ro/ ] si bineinteles, seara folclorica alaturi de ansamblurile folclorice Doinita si Doina.

Ansamblul folcloric Doinita a prezentat un amplu program de dansuri populare: Maramures, Mandrele din Oltenia, Muntenia, Banat si Fagaras. Solistele noastre au interpretat si ele melodii din toate zonele tarii: Petronela Axintioaiei ne-a incantat cu batute moldovenesti, Florin Hebean ne-a plimbat pe plaiuri ardelenesti, iar Cristina Leasa a interpretat melodii din toate zonele tarii la nai, ocarina, talv si fluiere.

Cu aceasta ocazie ii uram LA MULTI ANI Casei de Cultura si domnului Gheorghe LEASA, dirijor al ansamblurilor Doina si Doinita, care a implinit 37 de ani de activitate!




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu